Tootekataloog
Tagasi
Visas kategorijas

Ekskavaator POLESIE Prestige 76540

Tootekood: 48103440276540

Ekskavaator POLESIE Prestige 76540

Tootekood: 48103440276540
Hind
17.45€
Kogus:
Ajutiselt otsas.
Tarneviisid
  • DPD kuller otse koju(1-2 tp): 3.00€
  • Omniva pakiautomaat (1-2 tp): 3.00€
Toote Kirjeldus

"Prestige", auto - ekskavaator

Seeria "Prestige" on kuulsa "Polesie" firma mänguasjad, mis vastavad ka kõige nõudlikumate kasutajate nõuetele. Täiuslikult valmistatud ja igale detailile tähelepanu pöörates rõõmustavad väikelapsi ja suuremaid lapsi. Vanemad hindavad ka nende kvaliteeti ja truudust päris sõidukitele. "Polesie" on suurepärase kvaliteedi, tugevate materjalide ja vastupidavuse garantii. Valides sarja Prestige mänguasjad, kingi oma lapsele tunde väärtuslikku ja turvalist meelelahutust!

" Me mitte ainult ei tooda ja müü lastele mänguasju, vaid aitame ka vanematel lahendada oma laste vaba aja veetmise ja arengu probleeme. "

poola keel

Suur mänguasi väikestele ja veidi suurematele ! Prestige-seeria ekskavaatorsõiduk on täpselt taasloodud ehitussõiduk, mis teie lapsele meeldib.

Ehitame uue maja! Kõik varad? Või äkki loss?

Ükskõik, mida soovite ehitada, nõuab selline missioon rasket varustust. Lõppude lõpuks, mis on ehitusplats ilma hea ekskavaatorita!


Kahe reisija kabiiniga suur veok , millesse saad hõlpsasti oma lemmikfiguurid ära mahutada. Tagaosas on juhikabiin ja suur ekskavaatoriraam.


Masin töötab nagu päris ehitustehnika! Juhikabiini osa pöörleb 360 kraadi, ekskavaatori õlg on tõstetav.

Käsi lõpeb tohutu ämbriga. Seda kõike ja ka ämbri painutamist saab juhtida mänguasja peal oleva käepideme abil.

Mänguasi arendab lapse kujutlusvõimet ja käelisi oskusi . Erinevate konstruktsioonide ehitamine mõjutab positiivselt lapse kujutlusvõimet.


Suuremõõtmeline mänguasi , mis on valmistatud detailidele tähelepanu pöörates . Realismi annavad erinevad pinnad ja rohked reljeefid tugevast plastikust konstruktsioonis. Teie last paeluvad sellised detailid nagu kolbide reproduktsioonid, käepidemed, juhikabiinis olev juhtpaneel või liikuva katte alla peidetud mehhanism. Välimuse täiendavad kleebised, mis jäljendavad tõelise raske ehitustehnika märgistust.


Tõstukile on paigaldatud kuus laia ratast . "Rehvide" ebaühtlase struktuuri tõttu on erinevatel pindadel lihtsam sõita. See on ehitustehnika – ärge kartke veokiga liivakasti sõita. Näete, et see töötab isegi rasketes tingimustes .


Kui teie last paeluvad ehitusplatsid ja rasketehnika, kui talle meeldib luua keerulisi struktuure – meeldib talle see ja teised mänguasjad sarjast Prestige.

Tehnilised andmed

Materjal: tugev, ohutu plastik

Mänguasja mõõdud: 42,5 cm x 16,5 cm x 24,5 cm

Mänguasi papist alusel, pakendatud võrku.

Mänguasi sobib üle 3-aastastele lastele.

CE-märgis on toote tootja kinnitus, et toode vastab sellele kohalduvate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Arvustused0)
Klientide tagasiside

Selle toote kohta pole veel arvustusi.

Kas olete selle toote ostnud?
* Tagasisidet saavad jätta ainult registreeritud ostjad, kes on meie poest toote ostnud