Tootekataloog
Tagasi
Visas kategorijas

Kalastustool "Panama" camo 23672

Tootekood: 5900779951020

Kalastustool "Panama" camo 23672

Tootekood: 5900779951020
Hind
28.86€
Kogus:
Tarneviisid
  • DPD kuller otse koju(1-2 tp): 3.00€
  • Omniva pakiautomaat (1-2 tp): 3.00€
Toote Kirjeldus

SUUR JA TUGEV KALASTUTOOL, KOOS PÄRKEPÄRKEGA

? CANOPY- tööriist on varustatud spetsiaalse reguleeritava varikatusega , mis tagab vajaliku hulgal varja . Varikatus on eemaldatav - saate selle igal ajal eemaldada. Tugitooli kuored mõõdud loovad teile mugav tunde. Tooli ergonoomiline disain teab seda isegi pärast mõneminutilist seismist tunnete end suurepäraselt .

? MUGAV - kaluritoolil on spetsiaalne koht for yogitopsi või -pudeli . Tooli saab gerein ja geistung kokku panna ja lahti teha . Kokkupanduna saab seda just hoiustada ja transportida - varikatusest saab käepide, mugav lukk ja kass. Käepidet saab kanda käs või õlal.

? TUGEVAD JA VASTUPIDAVAD MATERJALID - tugitööriist on erakordselt stabiilne, selle raam on valmistatud kõige vastupidavamast torudest ning iste svetjatud materialist. Kõik need funktsionaalsed yayam seda Tööriist võib kanda kuni 100 kg raskustsee on mugav suurematele inimestele , seega võib tööriist kahjustada saada.

? UNIVERSAL - kalapinningtool, väaladat oma nimele , sobib suurepäraselt mitte ainult kalapinnimiseks. See sobib ideaalselt turismiks, reisimiseks või isegi reisimiseks . Tugitooli saab piknikule või reisile kaasa võtta ja see aitab selle üles leida.

? SPEC - Värv: kamuflaaž; materjal: raam: punane + PP, kass: 600D oxfordi riie + EPE nahk + PVC + PU; maksimaalne koormus: 100 kg; mõõdud: 92 x 128,5 cm; kere mõõdud: 92 x 18 x 18 cm; käepideme pikkus: 70 - 83 cm; kaal: 3,075 kg; kaal pakendid; 3080 kg.

SPETSIFIKATSIOONID

  • värv: kamuflaaž
  • materjal: raam: punane + PP, kass: 600D oxfordi riie + EPE nahk + PVC + PU
  • maksimaalne koormus: 100 kg
  • mõõdud: 92 x 128,5 cm
  • kere mõõdud: 92 x 18 x 18 cm
  • käepideme pikkus: 70-83 cm
  • kaal: 3,075 kg
  • kaal pakendid; 3080 kg

KAASA ARVATUD

  • kalapüügi tööriist
  • paneel - kass

Nautige seda praktilise kalastusvahendina, mida hindab iga kalapinninghuviline - mitte ainult. See sobib suurepäraselt mugavaks reisiriistaks, mugavaks välitööriistaks või piknikuriistaks. Kalastustoolil on kindel prääts ja vastupidavus. Terastooli karkass on valmistatud äärmiselt stabiilsetest ja vastupidavatest torudest, mis taluvad kuni 100 kg koormust. Mugava turistica pikad mõõtmed võimaldavad mugavalt magada mitte ainult rannas, vaid ka massiliselt inimestele. Kalastustool sobib suurepäraselt pikaajaliseks istumiseks - see on väga mugav ja ergonoomiline. Kokkupandaval toolil on käetugede kõrguse reguleerimise võimalus vastavalt oma vajadustele ja eelistustele.

CE-märgis on toote tootja kinnitus, et toode vastab sellele kohalduvate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Arvustused0)
Klientide tagasiside

Selle toote kohta pole veel arvustusi.

Kas olete selle toote ostnud?
* Tagasisidet saavad jätta ainult registreeritud ostjad, kes on meie poest toote ostnud