Tootekataloog
Tagasi
Visas kategorijas

Kokkupandav pliiatsikott - ükssarvik Maaleo 24510

Tootekood: 5900779952874

Kokkupandav pliiatsikott - ükssarvik Maaleo 24510

Tootekood: 5900779952874
Hind
8.74€
Kogus:
Tarneviisid
  • DPD kuller otse koju(3-5 d.d.): 3.00€
  • Omniva pakiautomaat (3-5 d.d.): 3.00€
Toote Kirjeldus

Laiendatav pliiatsikott - UNICORN MAALEO

  • KÕRGE KVALITEET Pliiats on valmistatud EVA vaht on ainulaadne ja praktiline rakendus, mis sobib ideaalselt igale õpilasele või kunstnikule. EVA vaht (etüleenvinüülatsetaat) on tuntud oma kerguse, paindlikkuse ja vastupidavuse poolest , muutes pliiatsikarpi nii funktsionaalseks kui esteetiliseks . EVA materjal on vastupidav kahjustustele ja niiskusele, mis tagab karistuse pikaajalise kasutamise. Pliiatsikasti tõmblukk on topeltõmmeldud ja kahe liuguriga, mis tagavad mugava ja kiire avamise ja sulgemise.
  • FUNKTSIONAALSUS JA RUUM Pliiatsi sisemus koosneb kahest suurest kambrist, mis on jagatud tiivaga. Pliiatsikasti vasakul küljel asetatud kaks võrktaskut elastse ribaga, mis sobib ideaalselt väiksemate esemete, nagu kustutuskummide, teritajate või väikeste märkmike hoidmiseks. Tiib mahutab kuus markerit, värvipliiatsit või pastakat , nii et enimkasutatud koolitarbed on alati käepärast. Tiiva all on suur kamber , mis mahutab kõik teie värvipliiatsid, markerid ja isegi 7-tollise tahvelarvuti . Pliiatsikarbis olev tiib kaitseb suurepäraselt tahvelarvuti ekraani, kaitstes seda kriimustuste ja kahjustuste eest. See muudab pliiatsikotist mitte ainult praktilise koha koolitarvete hoidmiseks, vaid ka turvaliseks tahvelarvutikarbiks.
  • TÖÖESTEETIKA Pliiatsikarp paistab silma ilus, kolmemõõtmeline ükssarvik asetatud ette. Ükssarvik c on ümbritsetud tähekujuliste õhupallidega Kuu taustal , mis annab maagilise ja vapustava ilme. Ükssarviku ja õhupallide värvid on peened ja pastelsed, mis annab pastakale õrnuse ja elegantsi. See disain meeldib kindlasti lastele ja teismelistele, kes hindavad originaalsust ja fantaasiat.
  • ERINEVAD RAKENDUSED Pliiatsikott on äärmiselt funktsionaalne ja seda saab kasutada mitmel viisil. Ideaalne koolile, kus seda kasutatakse ladustamiseks kõik vajalikud koolitarbed nagu pastakad, pliiatsid, värvipliiatsid, joonlauad ja käärid. Seda saab kasutada ka käepärase esemena lauakorraldaja , mis aitab kirjutus- ja joonistustarbeid korrektselt korraldada. Tänu spetsiaalsele sahtlile, mis mahutab kuni 7-tollise tahvelarvuti, saab pliiatsikotti kasutada ka kaitseümbris. Reisil olles saab seda kasutada ka kosmeetika- või esmaabikomplektina.
  • SPETSIFIKATSIOON : Värv: Mitmevärviline; motiiv: ükssarvik; Materjal: EVA, raudlukk, papp, polüester, nailon; tüüp: ühekordne kokkuklapitav; diagonaal: 8,5 tolli; mõõdud: 23 x 15,5 x 4 cm; kaal: 0,15 kg; kaal pakendis: 017 kg

TOOTEKIRJELDUS:

  • värv: mitmevärviline
  • teema: ükssarvik
  • materjal: EVA, rauast tõmblukk, papp, polüester, nailon
  • tüüp: üks voltimine
  • diagonaal: 8,5"
  • mõõdud: 23 x 15,5 x 4 cm
  • kaal: 0,15 kg
  • kaal pakendis: 017 kg

KAASA ARVATUD :

  • Pliiatsikarp

Tähelepanu: Komplekt ei sisalda koolitarbeid ega muid tarvikuid.

See on pliiatsikarp praktiline ja vastupidav iga õpilane vajab rakendust. aitäh kerge ja paindlik konstruktsioon, Pliiatsit on lihtne kaasas kanda ja kahjustustekindel . Kahe suure sahtli ja lisataskutega sees on palju ruumi kogu teie kooli- ja eritarvete jaoks ruumi tahvelarvutile kuni 7 tolli kaitseb seadet kriimustuste eest. Ilus , kolmemõõtmeline ükssarviku motiiv lisab võlu, nii et pliiatsikarp pole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka esteetiline. Ideaalne kooli jaoks, see aitab hoida teie varustus korras ja kahjustuste eest kaitstuna.

Valmistatakse pliiatsikarp valmistatud EVA vahust on ideaalne lahendus kõigile lastele, kes hindavad nii funktsionaalsust kui ka esteetilisust.

CE-märgis on toote tootja kinnitus, et toode vastab sellele kohalduvate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Arvustused0)
Klientide tagasiside

Selle toote kohta pole veel arvustusi.

Kas olete selle toote ostnud?
* Tagasisidet saavad jätta ainult registreeritud ostjad, kes on meie poest toote ostnud