Tootekataloog
Tagasi
Visas kategorijas

Kurepesa kiik 100 cm roheline-must 23514

Tootekood: 5900779950313

Kurepesa kiik 100 cm roheline-must 23514

Tootekood: 5900779950313
Hind
28.92€
Kogus:
Ajutiselt otsas.
Tarneviisid
  • DPD kuller otse koju(1-2 tp): 3.00€
  • Omniva pakiautomaat (1-2 tp): 3.00€
Toote Kirjeldus

SUUR AIAKIIK - KUREPESA - 100cm / 150kg

? SUUR ISTE - kiigel on EPE vahuga kaitstud terasraamist lai ümar iste, sees on tugev PP võrk. See on valmistatud 600D Oxfordi kangast, mis tagab turvalise mängimise. Kasutades 10 mm paksuseid punutud köisi, on võimalik tõsta kuni 150 kg. See tagab turvalisuse ja võimaldab ka täiskasvanutel kogeda rõõmuhetki. See on ideaalne lahendus suurele perele. Oma suuruse ja kuju tõttu sobib mitmele inimesele.

? KIIRE PAIGALDUS - kurepesa on lihtne ja kiire paigaldada. Komplekti kuuluvad rõngaste kujul olevad köieotsad, mis parandavad oluliselt seda protsessi, mis vanematele ei meeldi. Te ei pea lisaosi otsima kõik, mida vajate kiige probleemideta kokkupanekuks, on kaasas.

? KÕRGUSE REGULEERIMINE - kiigel on nööri reguleerimise võimalus, selle maksimaalne pikkus on 180cm. Sel põhjusel sobib kiik suurepäraselt nii väikestele (lühematele) kui ka suurematele lastele. See muudab turvalise sisse- ja väljapääsu lihtsamaks. Tugevad 10 mm paksused punutud köied tähendavad, et te ei pea muretsema, et teie lapsed kiigel mängivad.

? ILMAKINDEL - kiik on valmistatud materjalidest, mis on ilmastikukindlad ja kiiresti kuivavad. Sel põhjusel võib selle ohutult välja jätta ka ebasoodsate ilmastikutingimuste korral. See annab kindlustunde, et isegi kui sajab vihma või puhub väga tugev tuul, ei pea te kohe kiike alla laskma ja majja või garaaži/keldrisse panema.

? SPETSIFIKATSIOON - värvus: roheline ja must; kangas: 600D oxford (ilmastikukindel); raam: raud + EPE; võrk: PP; maksimaalne koormus: 150 kg; mõõdud: 4,5 x 100 x 180 cm; trossi paksus: 10 mm; kiige kaal: 3,05 kg; kaal koos pakendiga: 3,65 kg.

SPETSIFIKATSIOON

  • värvus: roheline-must
  • kangas: oxford 600D (ilmastikukindel)
  • raam: raud + EPE
  • võrk: PP
  • maksimaalne koormus: 150 kg
  • mõõdud: 4,5 x 100 x 180 cm
  • trossi paksus: 10 mm
  • kiige kaal: 3,05 kg
  • kaal koos pakendiga: 3,65 kg

KAASA ARVATUD:

  • kiik
  • paigalduskomplekt

Moodne kurepesa stiilis kiik on suurepärane mänguasi teie lapsele. See sobib suurepäraselt päikesepaistelistel päevadel ja on mänguväljaku, aia või terrassi praktiline kaunistus. See on suurepärane viis tundide viisi õues veeta. See annab teie lapsele palju rõõmu ja füüsilist tegevust. Tootel on vastupidav vahtkattega metallist velg, mille sees on tugev võrk. Kogu asi on kaetud veekindla Oxford 600D materjaliga. Kiik on ülitugev – talub kuni 150 kg raskust. Lisaks on pesas paigaldamiseks 10 mm paksused metallrõngastega põimitud köied. Tänu nende reguleeritavusele saate kiike hõlpsalt reguleerida vastavalt lapse pikkusele ja vanusele.

CE-märgis on toote tootja kinnitus, et toode vastab sellele kohalduvate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Arvustused0)
Klientide tagasiside

Selle toote kohta pole veel arvustusi.

Kas olete selle toote ostnud?
* Tagasisidet saavad jätta ainult registreeritud ostjad, kes on meie poest toote ostnud