Tootekataloog
Tagasi
Visas kategorijas

30L seljakott - malelaud Kruzzel 24531

Tootekood: 5900779953000

30L seljakott - malelaud Kruzzel 24531

Tootekood: 5900779953000
Hind
19.90€
Kogus:
Tarneviisid
  • DPD kuller otse koju(3-5 d.d.): 3.00€
  • Omniva pakiautomaat (3-5 d.d.): 3.00€
Toote Kirjeldus

DISAINKIINDEL SELJAKOT KOOTIGA 30l

  • TUGEV KANGAS KÕRGKVALITEETSEST 600D OXFORDI MATERJALIST - komplekti kuulub seljakott oli valmistatud vastupidavast OXFORD 600D materjal , mis iseloomustab kõrge vastupidavus mehaanilistele vigastustele ja ilmastikutingimustele . Seljakoti sees on lõppenud vooder samuti valmistatud samast materjalist mis raamatute ja märkmike täiendav kaitse niiskuse eest . Lisaks välimise kihi ja voodri vahel kogu seljakoti tagaosas on vahtplastist EPE täiteaine , mis mitte ainult suurendab kasutusmugavust , kuid lisaks kaitseb sisu põrutuste ja löökide eest . Kaasas on seljakott kaks kummipaelaga võrgust küljetaskut täiusliku istuvuse tagamiseks veepudelit kaasas kandma või muid väikeseid esemeid. Tal on seljakott suur maht - kuni 30 l .
  • ERGONOOMILISED JA MUGAVAD VÖÖ- JA EPE-PALLI KÄEPINGUD - tagavad mugavuse seljakoti kandmisel ergonoomilised rihmad , mis jäid alles loodud kasutaja tervist ja mugavust silmas pidades . Ripatsid on reguleeritud, mis võimaldab kohandada neid vastavalt individuaalsetele vajadustele ja neile Täidan paksu EPE vahuga tagab raskuse ühtlane jaotus õlgadele , vähendada survet seljale . Seljakott tagasi ja vööde põhi on valmistatud hingavast nailonvõrgust , mis suurendab õhuvoolu ja hoiab ära liigse higistamise seljakott seljas. Lisaks on seljakotis ülaosas on mugav käepide, mis hõlbustab kandmist ja teine seljakoti konksu külge riputamiseks.
  • MÕELDUD SISEMINE KORRALDUS + HELKAVAD ELEMENDID - seljakotil on ruumikas põhisahtel, mis on suletud kahe liuguriga lukuga , mis võimaldab mugavalt avada ja sulgeda. See on sees suur jäik tasku , mis sobib suurepäraselt sülearvuti, sülearvuti või tahvelarvuti kaasaskandmiseks, pakkudes piisavat kaitset kahjustuste eest. Lisaks sülearvutile saate siin hoida ka raamatuid ja märkmikke. 2. peatükk lamedate ja suurte tarvikute jaoks, nagu visandiplaat või kunstiteosed seljakoti esiküljel on ka tasku , mis sobib suurepäraselt lõunasöögi või väiksemate asjade (nt võtmed, telefon või rahakott) pakkimiseks. Tasku all on helkurriba , mis tagab kasutaja nähtavuse ja turvalisuse pärast pimedat. Disainerruuduline muster annab seljakotile omapära. See on funktsionaalne ja stiilne, peegeldab suurepäraselt kasutaja isiksust ja stiili .
  • KINGAKOTI JA PE KINDLUSTUS - kaasas asub ka praktiline kott varujalatsite või PE-riiete jaoks , valmistatud kvaliteetsest polüesterkiust . See materjal on vastupidav hõõrdumisele ja kahjustustele ning kergesti puhastatav . Kotil on topelt tugevad ülaosas kergesti pingutatavad nöörid , mis tagab kiire ja mugava sulgemise. tänan teid spetsiaalse disainiga kotti saab kanda ka seljakotina , mis on mugav lahendus näiteks sportlikule tegevusele minnes. See on universaalne tarvik, mis täiendab suurepäraselt kogu komplekti funktsionaalsust. Kott on kujundatud seljakoti stiilis ja sellel on sama võrk, mis seljakotil.
  • SPETSIFIKATSIOON - värvus: must ruuduline; seljakoti materjal: 600D oxfordi riie + nailonvõrk, vooder: 210D oxfordi riie, täidis: EPE vaht, helkur: polüesterkiud + helkurpulber, tõmblukk: nailon + PP; kingakoti materjal: kest: polüesterkiud, nöörid: nailon, muud elemendid: raud; mahutavus: 30l; seljakoti mõõdud: 50 x 30 x 20 cm; koti mõõdud: 42 x 34 cm; kaal: 0,42 kg; kaal pakendis: 0,542 kg.

KOMPLEKTI SPETSIFIKATSIOONID:

  • värvus: must ruuduline
  • seljakoti materjal: 600D oxfordi riie + nailonvõrk, vooder: 210D oxfordi riie, täidis: EPE vaht, helkur: polüesterkiud + peegeldav pulber, tõmblukk: nailon + PP
  • kingakoti materjal: vooder: polüesterkiud, nöörid: nailon, muud elemendid: raud
  • mahutavus: 30 l
  • seljakoti mõõdud: 50 x 30 x 20 cm
  • koti mõõdud: 42 x 34 cm
  • kaal: 0,42 kg
  • kaal pakendis: 0,542 kg

SISALDAB:

  • kott
  • seljakott

CE-märgis on toote tootja kinnitus, et toode vastab sellele kohalduvate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Arvustused0)
Klientide tagasiside

Selle toote kohta pole veel arvustusi.

Kas olete selle toote ostnud?
* Tagasisidet saavad jätta ainult registreeritud ostjad, kes on meie poest toote ostnud