Tootekataloog
Tagasi
Visas kategorijas

45L seljakott - must Kruzzel 24526

Tootekood: 5900779952973

45L seljakott - must Kruzzel 24526

Tootekood: 5900779952973
Hind
24.37€
Kogus:
Tarneviisid
  • DPD kuller otse koju(3-5 d.d.): 3.00€
  • Omniva pakiautomaat (3-5 d.d.): 3.00€
Toote Kirjeldus

SUUR MUST KOTTI mahutavus 45 liitrit

  • TUGEV KANGAS KÕRGKVALITEETSEST 600D OXFORDI MATERJALIST - komplekti kuulub seljakott oli valmistatud vastupidavast OXFORD 600D materjal , mis iseloomustab kõrge vastupidavus mehaanilistele vigastustele ja ilmastikutingimustele . Seljakoti sees on lõppenud vooder samuti valmistatud samast materjalist mis raamatute ja märkmike täiendav kaitse niiskuse eest . Lisaks välimise kihi ja voodri vahel kogu seljakoti tagaosas on EPE vahttäiteaine , mis mitte ainult suurendab kasutusmugavust , kuid lisaks kaitseb sisu põrutuste ja löökide eest . Kaasas on seljakott kaks kummipaelaga võrgust küljetaskut täiusliku sobivuse tagamiseks veepudelit kaasas kandma või muid väikeseid esemeid. Tal on seljakott Väga palju suur maht - kuni 45 l .
  • ERGONOOMILISED JA MUGAVAD EPE VAHUGA VÖÖD - tagavad mugavuse seljakoti kandmisel ergonoomilised rihmad , mis jäid alles loodud kasutaja tervist ja mugavust silmas pidades . Ripatsid on reguleeritud, mis võimaldab kohandada neid vastavalt individuaalsetele vajadustele ja neile Täidan paksu EPE vahuga tagab raskuse ühtlane jaotus õlgadele , vähendada survet seljale . Seljakott tagasi ja vööde põhi on valmistatud hingavast nailonvõrgust , mis suurendab õhuvoolu ja hoiab ära liigse higistamise seljakott seljas. Lisaks on seljakotil ülaosas mugav käepide, mis hõlbustab kaasaskandmist ja teine seljakoti konksu külge riputamiseks.
  • MÕELDUD SISEMINE + HELKAVAD ELEMENDID - seljakotil on ruumikas põhisahtel, mis on suletud kahe liuguriga lukuga , mis võimaldab mugavalt avada ja sulgeda. Sees on suur jäik tasku , mis sobib ideaalselt sülearvuti, sülearvuti või tahvelarvuti kandmiseks, pakkudes piisavat kaitset kahjustuste eest. Lisaks sülearvutile saate siin hoida ka raamatuid ja märkmikke. Jaotis 2 on mõeldud lamedate ja suurte tarvikute jaoks, nagu visandiplokk või kunstiteos. Seljakoti esiküljel on ka tasku , mis sobib suurepäraselt hommikusöögi pakkimiseks või väikeste esemete, nagu võtmed, telefon või, hoidmiseks. rahakott Tasku all on helkurriba , mis tagab kasutaja nähtavuse ja turvalisuse pärast pimedat.
  • MITMEKESISUS - seljakott sobib suurepäraselt kooli, trenni või igapäevaste tegevuste jaoks. Olgu see siis raamatute, spordivarustuse või igapäevaste pisiesemete jaoks, see seljakott vastab iga kasutaja ootustele, olenemata soost, vanusest või pikkusest.
  • SPETSIFIKATSIOON Värv: Must; seljakoti materjal: 600D oxfordi riie, vooder: 210D oxfordi riie, täidis: EPE vaht, käepide: nailonvõrk + täidis: EPE vaht, helkur: polüesterkiud + helkurpulber, tõmblukk: nailon + PP; seljakoti mõõdud: 54 x 32 x 24 cm; kaal: 0,75 kg; kaal pakendis: 0,85 kg.

JALATSIDE TEHNILISED ANDMED:

  • värvus: must
  • seljakoti materjal: 600D oxfordi riie, vooder: 210D oxfordi riie, täidis: EPE vaht, käepide: nailonvõrk + täidis: EPE vaht, helkur: polüesterkiud + peegeldav pulber, tõmblukk: nailon + PP
  • seljakoti mõõdud: 54 x 32 x 24 cm
  • kaal: 0,75 kg
  • kaal pakendis: 0,85 kg

SISALDAB:

  • ripats
  • seljakott

CE-märgis on toote tootja kinnitus, et toode vastab sellele kohalduvate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Arvustused0)
Klientide tagasiside

Selle toote kohta pole veel arvustusi.

Kas olete selle toote ostnud?
* Tagasisidet saavad jätta ainult registreeritud ostjad, kes on meie poest toote ostnud