Tootekataloog
Tagasi
Visas kategorijas

Pudipõll - varrukatega põll 22255

Tootekood: 5900779944640

Pudipõll - varrukatega põll 22255

Tootekood: 5900779944640
Hind
4.05€
Kogus:
Sisene oma kontole, et saada 3 (0.30Eur) lojaalsuspunkti.
Tarneviisid
  • DPD kuller otse koju(1-2 tp): 3.00€
  • Omniva pakiautomaat (1-2 tp): 3.00€
Toote Kirjeldus

VARRUKASTEGA PUIDUD

PRAKTILINE - see praktiline pudipõlle aitab hoida koodi puhtana ja korras. Põll katseb beebie riideid mäytse ja plekkide eest. Tasku ja varruketega rinnatükk on kohustuslik kaasa võtta aktiivne pisistele, kes tahab olla pidevalt uusi asju kogeda. Sobib suurepäraselt plastiliiniga mängimiseks, maalimiseks või tahvlile kirjutamiseks.

PIKAD VALRUKAS - Pikkade varruketega rinnatükk on ideaalne valik kambrisse, mida õpilane köögis kasutama hakkab. Selline rinnahodija kauteb märdumises eest mitte ainult beebi riiete esiosa, aga ka varrukaid. Pärast mõne tilga toote maitset, konsistentsi, lõhna, temperatuuri ja temperatuuri on raske leida kohta, kus saaksite oma käsi kasutada. Hülss on valmistatud kõrgeima kvaliteediga veekindlast oxford materjalist, mis on kaetud värvilise täiuslikult veekindla polüuretaaniga.

ESITASKU – rinnatükil on allosas mahukas esistaku. See on ette sätt söömise ajal maha kukkuda. Ülesanne on valmistatud kõrgeima kvaliteediga, veekindlast ja kergesti puhastatavast plastikust, mistõttu on seda pärast kasutamist lihtne tühjendada. Seda saab kasutada joonistamise õppimiseks.

REGULEERITAV SULGE – sellel multifunktsionale turvapõllel on reguleeritav turvaline takjakinnisusüsteem. Lisaks saate kohandada oma beebi suurust vastavalt oma vajadustele.

SPETSIFIKATSIOONID:

  • värv: halli ja pruuni tooni;
  • materjal: oksford, polüester, PVC;
  • varruka pikkus: 39 cm;
  • kaela pikkus: 36-45cm;
  • mõõdud: 42 x 32,5 cm;
  • kalorid: 43 g;
  • kaal pakid: 45 g;
Kui piimapudel ei ole enam lapse põhtoit, on see märk sessät et käs on pudipõlle ostmise aeg. Et beebil oleks sellesse uude etappi as simple as possible to get in, tasub talle przyzada ebatavaline sleeve ja tasuga rinnahodija. Oma erksate värvide ja rõõmsa knejse pandanäoga kurudabab see teie last avastama maisasaladusi ja takema vastu kulinaarseid utkasseid.

CE-märgis on toote tootja kinnitus, et toode vastab sellele kohalduvate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Arvustused0)
Klientide tagasiside

Selle toote kohta pole veel arvustusi.

Kas olete selle toote ostnud?
* Tagasisidet saavad jätta ainult registreeritud ostjad, kes on meie poest toote ostnud