Tootekataloog
Tagasi
Visas kategorijas

Kahepoolne puitlaud Kruzzel 22472

Tootekood: 5900779946057

Kahepoolne puitlaud Kruzzel 22472

Tootekood: 5900779946057
Hind
20.89€
Kogus:
Tarneviisid
  • DPD kuller otse koju(3-5 d.d.): 3.00€
  • Omniva pakiautomaat (3-5 d.d.): 3.00€
Toote Kirjeldus

KAHEPOOLNE PUITLAHV LASTELE 6IN1 + TARVIKUD

?? 1 TAHV = 6 FUNKTSIOONI – Kahepoolsel tahvlil on kuni 6 erinevat rakendust. See võimaldab lapsel joonistada kriidiga tahvli mustale küljele ja joonistada markeriga valgele küljele. Tahvlil on ka klassikaline helmestega aabits , millega laps alustab oma loenduseiklust. Seejärel saavad nad õppida põhilisi matemaatilisi toiminguid, nagu liitmine, lahutamine ja korrutamine. Lapsel on ka kell , kus ta saab vabalt kellaaega osutid kasutades seada; õpib aega ära tundma. Tahvlil on ka tähestik , mis võimaldab lapsel esimeste tähtedega tutvuda, mis võimaldab tal hiljem esimesi sõnu luua.

?? PUIT - multifunktsionaalse õppetahvli karkass on valmistatud ainult puidust - kõik on täiuslikult poleeritud ja lastele ohutu . Plaat on pööratav ja seda saab kasutada kahel viisil. See võib olla meie jaoks musta või valge küljega . Kaasas on suured kruvid hõlpsaks pööramiseks ja ümberpaigutamiseks.

?? HOIA JA ÕPETA – õppetahvel arendab kujutlusvõimet ja loovust ning arendab ka väikeste laste käelisi oskusi. Suur lõbu ei lõpe kunagi. Tahvel mitte ainult ei lõbusta, vaid õpetab ka kannatlikkust, arendab keskendumisvõimet ja mälu, õpetab esimesi tähti ja numbreid . See on suurepärane kingiidee igale lapsele!

?? PRAKTILINE RIIUL - allosas on riiul, kus saab hoida näiteks kriiti või muid väikeseid laste mänguasju.

?? SPETSIFIKATSIOON - materjal: männipuit, muu: raud + keskmise tihedusega puitkiudplaat + PP; mõõdud: 32 x 41 x 67 cm; komplekti kaal: 1,2 kg; kaal koos pakendiga: 1,5 kg.

PLAADI SPETSIFIKATSIOONID:

?materjal: männipuit, muu: raud + keskmise tihedusega puitkiudplaat + PP

? mõõdud: 32 x 41 x 67 cm

? komplekti kaal: 1,2 kg

? kaal koos pakendiga: 1,5 kg

Suurepärane komplekt igale väikesele lapsele. Tahvliga sõitmine on soost sõltumata väga lõbus. Poistele meeldib see, tüdrukutele meeldib see – ka vanematele meeldib oma lastega mängida. Multifunktsionaalne õppetahvel arendab kujutlusvõimet ja loovust ning arendab ka kõige väiksemate laste käelisi oskusi. Suur lõbu ei lõpe kunagi. Tahvel mitte ainult ei lõbusta, vaid õpetab ka kannatlikkust, arendab keskendumisvõimet ja mälu, õpetab esimesi tähti ja numbreid. See on suurepärane kingiidee igale lapsele! Multifunktsionaalse õppetahvli karkass on täielikult puidust - kõik on täiuslikult poleeritud ja lastele ohutu. Laual on klassikaline helmestega aabits, millega laps alustab oma loenduseiklust. Seejärel saavad nad õppida põhilisi matemaatilisi toiminguid, nagu liitmine, lahutamine ja korrutamine. Lapsel on ka kell, kus ta saab vabalt kellaaega osutid kasutades seada; õpib aega ära tundma.

CE-märgis on toote tootja kinnitus, et toode vastab sellele kohalduvate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Arvustused0)
Klientide tagasiside

Selle toote kohta pole veel arvustusi.

Kas olete selle toote ostnud?
* Tagasisidet saavad jätta ainult registreeritud ostjad, kes on meie poest toote ostnud