Tootekataloog
Tagasi
Visas kategorijas

Puidust veoauto - traktor + sõiduauto komplekt 22698

Tootekood: 5900779947474

Puidust veoauto - traktor + sõiduauto komplekt 22698

Tootekood: 5900779947474
Hind
13.49€
Kogus:
Sisene oma kontole, et saada 7 (0.70Eur) lojaalsuspunkti.
Tarneviisid
  • DPD kuller otse koju(1-2 tp): 3.00€
  • Omniva pakiautomaat (1-2 tp): 3.00€
Toote Kirjeldus

PUITVEOK - 4 AUTOGA TRAKTOR

PUIT KAHETEKS VEOK + AUTOD - komplekti kuulub veoauto, külgehaagitud, mobiilne haagis ja 4 sõiduautot (punane, sinine, kollane, roheline). Traktori haagisel on tõste/langetamise funktsioon, tänu millele pääsevad autod lihtsalt haagisele sisse.

PUIDUST – puidust mänguasjad on ajatu toode, mis rõõmustab iga last. Puidu klassikalist ilu ja vastupidavust on alati kõrgelt hinnatud. See tooraine näeb hea välja nii naturaalses värvitoonis kui ka värvituna.

LASTE TERVISELE OHUTU - veok ja selle tarvikud on valmistatud puidust ja värvitud laste tervisele kahjutute värvidega. Need mänguasjad on ohutud igale lapsele. Looduslik tooraine tähendab, et isegi kui laps paneb mänguasja suhu, ei puutu see kokku tehismaterjalidega. Komplektil ei ole väljaulatuvaid teravaid elemente, mis võivad last kahjustada.

LIIKUVAD OSAD – mänguasjal on liikuvad osad, mis muudab selle realistlikumaks. Haagise veokist eraldamiseks eemaldage see lihtsalt veoki tagaosast välja ulatuvast tihvtist. Haagise konstruktsioon on liigutatav, nii et autod pääsevad sinna vabalt sisse (sisenevad ja väljuvad);

SPETSIFIKATSIOON:

  • materjal: puit;
  • mõõdud: 32 x 7,3 x 16,5 cm;
  • komplekti kaal: 650 g;
  • kaal pakendis: 753 g;
KAASA:

  • veoauto;
  • kokkupandav haagis;
  • 4 autot;
Puidust veoauto koos haagise ja autodega on mänguasi, mis meeldib igale väikesele autohuvilisele. Tänu sellele mänguasjale saab teie väike laps reisida maailma, mis on täis autosid ja veoautosid ning seal lõbutseda. Puksiirauto on sõiduk, mis ei saa puududa ühestki autokollektsioonist. Tänu veokile/traktorile saab teie laps vabalt sõidukeid toast tuppa vedada ja tunda end tõelise veokijuhina. Pöörlevad rattad ja eemaldatav kokkupandav haagis muudavad lõbu realistlikumaks. Komplekt on valmistatud puidust ja värvitud tervisesõbralike värvidega. Mänguasjal on lihtsustatud vormid, tänu millele ei saa laps vigastada ka ilma täiskasvanu järelevalveta. Puidust mänguasjad on vastupidavad ja kahjustustele vastupidavad. Põlises seisukorras võivad nad teenida põlvkondi, mida ei saa öelda plastikanaloogide kohta. Mänguasi sobib nii poisile kui tüdrukule. Kaunid erksad värvid köidavad laste tähelepanu, arendavad nende kujutlusvõimet ja julgustavad lõbutsema. Samuti aitavad need mänguasjad arendada motoorset koordinatsiooni ja loogilise mõtlemise võimet.

CE-märgis on toote tootja kinnitus, et toode vastab sellele kohalduvate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Arvustused0)
Klientide tagasiside

Selle toote kohta pole veel arvustusi.

Kas olete selle toote ostnud?
* Tagasisidet saavad jätta ainult registreeritud ostjad, kes on meie poest toote ostnud