Tootekataloog
Tagasi
Visas kategorijas

Seljakott 22L - malelaud Kruzzel 24530

Tootekood: 5900779952997

Seljakott 22L - malelaud Kruzzel 24530

Tootekood: 5900779952997
Hind
19.67€
Kogus:
Tarneviisid
  • DPD kuller otse koju(3-5 d.d.): 3.00€
  • Omniva pakiautomaat (3-5 d.d.): 3.00€
Toote Kirjeldus

DISAINKIINDEL RANJAKOT KOOTIGA 22l

  • TUGEV KANGAS KÕRGKVALITEETSEST 600D OXFORDI MATERJALIST - komplekti kuulub seljakott oli valmistatud vastupidavast OXFORD 600D materjal , mis iseloomustab kõrge vastupidavus mehaanilistele vigastustele ja ilmastikutingimustele . Seljakoti sees on lõppenud vooder samuti valmistatud samast materjalist mis raamatute ja märkmike täiendav kaitse niiskuse eest . Lisaks välimise kihi ja voodri vahel on kogu seljakoti seljaosa pinnal EPE vahttäidis , mis mitte ainult suurendab kasutusmugavust , kuid lisaks kaitseb sisu põrutuste ja löökide eest . Kaasas on seljakott kaks kummipaelaga võrgust küljetaskut täiusliku istuvuse tagamiseks veepudelit kaasas kandma või muid väikeseid esemeid. Tal on seljakott suur maht - kuni 22 l .
  • ERGONOOMILISED JA MUGAVAD VÖÖ- JA EPE-PALLI KÄEPINGUD - tagavad mugavuse seljakoti kandmisel ergonoomilised rihmad , mis jäid alles loodud kasutaja tervist ja mugavust silmas pidades . Ripatsid on reguleeritud, mis võimaldab kohandada neid vastavalt individuaalsetele vajadustele ja neile Täidan paksu EPE vahuga tagab raskuse ühtlane jaotus õlgadele , vähendada survet seljale . Seljakott tagasi ja vööde põhi on valmistatud hingavast nailonvõrgust , mis suurendab õhuvoolu ja hoiab ära liigse higistamise seljakott seljas. Lisaks on seljakotis ülaosas mugav käepide, mis hõlbustab kaasaskandmist ja teine seljakoti konksu külge riputamiseks.
  • MÕELDUD SISUSTUSKORRALDUS + HELKAVAD ELEMENDID - seljakotil on ruumikas põhisahtel, mis on suletud kahe liuguriga lukuga , mis võimaldab mugavalt avada ja sulgeda. Sees on suur jäik tasku , mis sobib ideaalselt sülearvuti, sülearvuti või tahvelarvuti kandmiseks, pakkudes piisavat kaitset kahjustuste eest. Lisaks sülearvutile saate siin hoida ka raamatuid ja märkmikke. Jaotis 2 on mõeldud lamedate ja suurte tarvikute jaoks, nagu visandiplokk või kunstiteos. Seljakoti esiküljel on ka tasku , mis sobib suurepäraselt hommikusöögi või väiksemate asjade pakkimiseks, nagu võtmed, telefon või. rahakott Tasku all on helkurriba , mis tagab kasutaja nähtavuse ja turvalisuse pärast pimedat. Seljakotile annab omapära disaineri ruuduline muster. See on funktsionaalne ja stiilne, peegeldades suurepäraselt kasutaja isikupära ja stiili .
  • KINGAKOTI JA PE KINDLUSTUS - kaasas asub ka praktiline kott varujalatsite või PE-riiete jaoks , valmistatud kvaliteetsest polüesterkiust . See materjal on vastupidav hõõrdumisele ja kahjustustele ning kergesti puhastatav . Kotil on topelt tugevad ülaosas kergesti pingutatavad nöörid , mis tagab kiire ja mugava sulgemise. tänan teid spetsiaalse disainiga kotti saab kanda ka seljakotina , mis on mugav lahendus näiteks sportlikule tegevusele minnes. See on universaalne tarvik, mis täiendab suurepäraselt kogu komplekti funktsionaalsust. Kott on kujundatud seljakoti stiilis ja sellel on sama võrk, mis seljakotil.
  • SPETSIFIKATSIOON - värvus: must ruuduline; seljakoti materjal: 600D oxfordi riie + nailonvõrk, vooder: 210D oxfordi riie, täidis: EPE vaht, helkur: polüesterkiud + helkurpulber, tõmblukk: nailon + PP; kingakoti materjal: kest: polüesterkiud, nöörid: nailon, muud elemendid: raud; seljakoti mõõdud: 45 x 28 x 17 cm; koti mõõdud: 42 x 34 cm; kaal: 0,435 kg; kaal pakendis: 0,458 kg.

KOMPLEKTI SPETSIFIKATSIOONID:

  • värvus: must ruuduline
  • seljakoti materjal: 600D oxfordi riie + nailonvõrk, vooder: 210D oxfordi riie, täidis: EPE vaht, helkur: polüesterkiud + peegeldav pulber, tõmblukk: nailon + PP
  • kingakoti materjal: vooder: polüesterkiud, nöörid: nailon, muud elemendid: raud
  • seljakoti mõõdud: 45 x 28 x 17 cm
  • koti mõõdud: 42 x 34 cm
  • kaal: 0,435 kg
  • kaal pakendis: 0,458 kg

SISALDAB:

  • kott
  • seljakott

CE-märgis on toote tootja kinnitus, et toode vastab sellele kohalduvate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Arvustused0)
Klientide tagasiside

Selle toote kohta pole veel arvustusi.

Kas olete selle toote ostnud?
* Tagasisidet saavad jätta ainult registreeritud ostjad, kes on meie poest toote ostnud