Tootekataloog
Tagasi
Visas kategorijas

Veejoonistusmatt XXL100x80 cm komplekt 22443

Tootekood: 5900779945890

Veejoonistusmatt XXL100x80 cm komplekt 22443

Tootekood: 5900779945890
Hind
21.78€
Kogus:
Ajutiselt otsas.
Tarneviisid
  • DPD kuller otse koju(1-2 tp): 3.00€
  • Omniva pakiautomaat (1-2 tp): 3.00€
Toote Kirjeldus

VEEMALVIVAIP XXL 100x80cm TÄISKOMPLEKT

? XXL MAT – selle mõõtmed ulatuvad isegi 100/80 cm . Sest sellega kaasneb kõige rikkam ja suurim tarvikute komplekt , sealhulgas: 4 pliiatsit, 2 pintslit, 10 templit, rull ja stantsimiskonteiner, 6 paljundamiseks mõeldud šablooni ja ümbris, mis muudab komplekti kaasaskandmise lihtsaks. Kokkupanduna saame selle lihtsalt mänguväljakule, aeda või reisile kaasa võtta.

? EI MÄRGISTA PLIIASI - kasutades spetsiaalseid, mittejälgivaid veepõhiseid markereid, ei põhjusta värvimine kahjustusi vaibale, riietele, mööblile ega ruumidele. Matiga mängimine on täiesti ohutu. Kõik, mida vajate, on vesi ja värvimiseks valmis käed.

? VÄRVILINE, LÕPUTU lõbus – maagilisi markereid saab mitu korda veega täita; pärast kuivamist on matt uuesti mängimiseks valmis; erksad värvid köidavad lapse tähelepanu ja julgustavad teda joonistama; vaibal on hoolikalt viimistletud servad ja huvitavad trükised; võimaldab luua vikerkaarevärvides jooniseid.

? SEE MÕJUTAB LAPSE ARENGUT – vaip arendab kujutlusvõimet ja ergutab loovust; parandab käelisi oskusi; kasutatakse joonistamise, numbrite, tähtede, kujundite ja värvide õppimiseks; rühmas mängimine mõjutab positiivselt sotsiaalseid ja lõimumisoskusi, õpetab koostööd. Matil on numbri- ja tähemustrid, nii et teie laps saab õppida ettevalmistatud kujundite põhjal kirjutama. Matti on lihtne puhtana hoida ja mugav hoida. Mati põhi on veekindel.

? SPETSIFIKATSIOON  materjal: 6 templit (PS + EVA vaht) + 6 šablooni (PP + EVA vaht) + 4 markerit (PP) + 4 vahetatavat templimustrit (PP + EVA vaht) + 2 pintslit (PP) + 2 veeanumat (PP) ) + 1 trükielement (PP) + 1 stantsimisrull (PP + EVA vaht) + 1 ümbris (PP); mati mõõdud: 100 x 80cm; kaal: 0,579 kg; kaal pakendis: 0,871 kg.

SPETSIFIKATSIOON:

  • materjal: 6 templit (PS + EVA vaht) + 6 šablooni (PP + EVA vaht) + 4 markerit (PP) + 4 vahetatavat templimustrit (PP + EVA vaht) + 2 pintslit (PP) + 2 veeanumat (PP) ) + 1 trükielement (PP) + 1 stantsimisrull (PP + EVA vaht) + 1 ümbris (PP)
  • mati mõõdud: 100 x 80 cm
  • kaal: 0,579 kg
  • kaal pakendis: 0,871 kg.

KAASA ARVATUD:

  • vee tõmbamise matt
  • 6 malli
  • juhul
  • 10 marki
  • stantsimisrull
  • 2 veemahutit
  • 2 pintslit
  • 4 markerit

Vesijoonistusmatt on suurepärane idee kõige pisematele maalimise seikluse alustamiseks. Sellest võib saada ka inspiratsioon tulevastele noortele talentidele. Tänu spetsiaalsetele mittejälgivatele veemarkeritele ei ole ohtu, et laps värviks mängus põrandat, seinu või nägu. Mittemäärduvad markerid tagavad, et pärast mängimist on kõik puhas ja korras. Korrastuse puudumine säästab aega puhastamiseks ja tarbetuid närve. Maagilisi markereid saab mitu korda veega täita, nii et lõbu ei lõpe kunagi. Kui joonistus on kuivanud, kaovad pildid ja saate uuesti joonistada nii palju kui soovite! Matti saavad kasutada ka väiksemad lapsed, kuni neil ei ole lubatud mängida markerite ja templitega, mis sisaldavad väikseid osi. Täiskasvanu järelevalve all olev laps saab matti kasutada, näiteks kastes käed vette ja matil figuure matkides.

CE-märgis on toote tootja kinnitus, et toode vastab sellele kohalduvate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Arvustused0)
Klientide tagasiside

Selle toote kohta pole veel arvustusi.

Kas olete selle toote ostnud?
* Tagasisidet saavad jätta ainult registreeritud ostjad, kes on meie poest toote ostnud