Tootekataloog
Tagasi
Visas kategorijas

Koera/kassi voodi 60x45cm Purlov 24288

Tootekood: 5904665713525

Koera/kassi voodi 60x45cm Purlov 24288

Tootekood: 5904665713525
Hind
17.12€
Kogus:
Tarneviisid
  • DPD kuller otse koju(3-5 d.d.): 3.00€
  • Omniva pakiautomaat (3-5 d.d.): 3.00€
Toote Kirjeldus

Koera/kassi voodi

EELISED:

  • kvaliteetsed materjalid, voodi on valmistatud polüester- ja polüpropüleenkiududest, mis on vastupidavad hõõrdumisele, deformatsioonile ja rebenemisele

  • Termoplastilisest kummist (TPR) valmistatud libisemiskindlad kummikorgid takistavad voodi liikumist, mis tagab stabiilsuse igal pinnal

  • pehme täidis, hingav PP puuvill tagab mugavuse ja mugavuse, vähendades samal ajal looma higistamist

  • lihtne puhtana hoida, kriimustus- ja rebenemiskindel materjal on täielikult pestav kuni 30°C juures, muutes hügieenilise voodi pidamise lihtsamaks

  • esteetiline disain, elegantne musta ja grafiidi kombinatsioon sobib igasse interjööri ning universaalne stiil muudab voodi dekoratiivseks elemendiks

  • kahjustuskindlus, sisematerjal on vastupidav, painduv ja kergesti hooldatav, tagades pikaajalise kasutamise

KÕRGE KVALITEEDI MATERJALID JA VASTUPIDAVUS 60x40 cm voodi koertele või kassidele on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest , mis tagavad toote vastupidavuse ja pikaealisuse . Voodi välisküljed on kaetud musta polüestriga , mis on kulumis- ja kahjustuskindel , seega sobib toode ideaalselt ka intensiivsel kasutamisel. Voodi seest on kaetud polüpropüleenkiust tekstiilmaterjaliga , mis tagab pehmuse, painduvuse ja deformatsioonikindluse.

MUGAVUS JA FUNKTSIOONSUS Voodi täitmine see hingav PP puuvill , mis soodustab ventilatsiooni ja takistab loomal puhkamise ajal liigset higistamist . Tänu sellele pakub voodi optimaalset mugavust ja pehmus muudab koeral või kassil mõnusaks selles puhata. Libisemiskindel põhi koos termoplastilisest kummist (TPR) valmistatud pistikutega tagab stabiilsuse ja takistab voodi liikumist , mis on eriti oluline siledatel pindadel nagu parkett või plaadid.

KERGE HOIDDA PUHASTUS Materjal, millest voodi sisemus on valmistatud, on väga vastupidav kriimustustele, mustusele ja koorumisele . Lisaks on voodit lihtne puhtana hoida – seda saab täielikult pesta (käsitsi või õrnpesuga) temperatuuril kuni 30°C . Sel põhjusel on voodihügieeni tagamine lihtne ja mugav , mis tähendab looma mugavust ja tervist.

ESTEETIKA JA UNIVERSAALSUS Elegantse musta polüestri ja grafiidi sisemuse kombinatsioon võimaldab voodil ideaalselt sobituda iga interjööriga . Mitmekülgne disain ja mahedad värvid sobivad nii moodsa kui klassikalise kodusisustusega. Voodi esiküljel on esteetiline Purlovi kaubamärgi logo , mis rõhutab töö kvaliteeti. Voodi pole mitte ainult praktiline , vaid ka visuaalselt atraktiivne - iga kodu elegantne kaunistus.

See voodi sobib suurepäraselt paljudesse kohtadesse, nii sise- kui ka väljas. Võib kasutada nii elutoas, magamistoas, köögis kui ka rõdul või terrassil, kuna libisemiskindel põhi tagab stabiilsuse erinevatel pindadel nagu plaadid, parkett või vaip. Vastupidavad materjalid ja kahjustuste vastupidavus muudavad voodi ideaalseks ka kandmiseks või autosse lemmikloomaga pikemate reiside ajal.

60x45 cm koera/kassi voodi on universaalne lahendus, mis sobib ideaalselt nii kodus kui ka liikvel olles. Selle vastupidavad materjalid, lihtne puhastamine ja libisemiskindel põhi tagavad teie lemmikloomale vastupidavuse ja mugavuse. Tänu oma elegantsele välimusele ja soliidsele konstruktsioonile on see mitte ainult praktiline, vaid ka esteetiline puhkepaik teie lemmikloomale.

CE-märgis on toote tootja kinnitus, et toode vastab sellele kohalduvate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Arvustused0)
Klientide tagasiside

Selle toote kohta pole veel arvustusi.

Kas olete selle toote ostnud?
* Tagasisidet saavad jätta ainult registreeritud ostjad, kes on meie poest toote ostnud