Tootekataloog
Tagasi
Visas kategorijas

Puidust õppekuubik 22429

Tootekood: 5900779945784

Puidust õppekuubik 22429

Tootekood: 5900779945784
Hind
26.04€
Kogus:
Ajutiselt otsas.
Sisene oma kontole, et saada 11 (1.10Eur) lojaalsuspunkti.
Tarneviisid
  • DPD kuller otse koju(1-2 tp): 3.00€
  • Omniva pakiautomaat (1-2 tp): 3.00€
Toote Kirjeldus

PUIT HARIDUSKUUBIK

PALJU ÜLESANNE - kuubil on kuus värvilist funktsionaalset seina, kus on palju huvitavaid ülesandeid väiksematele ja suurematele lastele. Lisaks on üleval lõbus värviline pusle ja all hiina keelega tahvel.

NÕUDLIK ÕPPIMINE - puidust õppekuubikuga saab laps õppida numbreid, õppida lugema, arendada mälu, loogilist mõtlemist ja lahendada lihtsamaid matemaatilisi ülesandeid, samuti õppida värve, kujundeid jne.

TOETAB ARENGUT - hariv kuubik on ilusates erksates värvides, mis ergutavad pisikese kujutlusvõimet ja ergutavad tema loovust. Interaktiivse kuubikuga mängimine on ka käelise osavuse ja käe-silma koordinatsiooni harjutus. OHUTUS – mänguasi on lastele ohutu. Kõik puitelemendid on täiuslikult poleeritud ja värvitud keskkonnaohutute värvidega. Lisaks puuduvad väljaulatuvad teravad elemendid, mis võivad last kahjustada.

SPETSIFIKATSIOON:

  • materjal: puit;
  • mõõdud (pikkus/laius/kõrgus): 24,5/24,5/36 cm;
  • kaal: 1,65 kg;
  • kaal koos pakendiga: 2,07 kg;
See on mänguasi, mida iga laps kindlasti armastab. Puidust hariduskuubik pole mitte ainult tundidepikkune lõbu, vaid ka õppimine ja harimine. Interaktiivne puidust kuubik on väga värviline – erksad värvid ergutavad pisemate kujutlusvõimet ja ergutavad nende loovust. Liikuvate elementidega mängimine aitab väikestel arendada väikeseid sõrmi, käelisi oskusi ning käe-silma koordinatsiooni. Hariv interaktiivne kuubik sobib suurepäraselt nii iseseisvaks mängimiseks kui ka koos vanematega mängimiseks.

CE-märgis on toote tootja kinnitus, et toode vastab sellele kohalduvate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Arvustused0)
Klientide tagasiside

Selle toote kohta pole veel arvustusi.

Kas olete selle toote ostnud?
* Tagasisidet saavad jätta ainult registreeritud ostjad, kes on meie poest toote ostnud