Tootekataloog
Tagasi
Visas kategorijas

Seljakott 22L - kooli Kruzzel 24532

Tootekood: 5900779953017

Seljakott 22L - kooli Kruzzel 24532

Tootekood: 5900779953017
Hind
18.36€
Kogus:
Tarneviisid
  • DPD kuller otse koju(3-5 d.d.): 3.00€
  • Omniva pakiautomaat (3-5 d.d.): 3.00€
Toote Kirjeldus

MÄNGU SELJAKOT KOTIGA 22l

  • TUGEV KANGAS KÕRGKVALITEETSEST 600D OXFORDI MATERJALIST - komplekti kuulub seljakott oli valmistatud vastupidavast OXFORD 600D materjal , mis iseloomustab kõrge vastupidavus mehaanilistele vigastustele ja ilmastikutingimustele . Seljakoti sees on lõppenud vooder samuti valmistatud samast materjalist mis raamatute ja märkmike täiendav kaitse niiskuse eest . Lisaks välimise kihi ja voodri vahel on kogu seljakoti tagapinnal EPE vaht täiteaine , mis mitte ainult suurendab kasutusmugavust , kuid lisaks kaitseb sisu põrutuste ja löökide eest . Kaasas on seljakott kaks kummipaelaga võrgust küljetaskut täiusliku istuvuse tagamiseks veepudelit kaasas kandma või muid väikeseid esemeid. Tal on seljakott suur maht - kuni 22 l .
  • ERGONOOMILISED JA MUGAVAD EPE VAHUGA VÖÖD - tagavad mugavuse seljakoti kandmisel ergonoomilised rihmad , mis jäid alles loodud kasutaja tervist ja mugavust silmas pidades . Ripatsid on reguleeritud, mis võimaldab kohandada neid vastavalt individuaalsetele vajadustele ja neile Täidan paksu EPE vahuga tagab raskuse ühtlane jaotus õlgadele , vähendada survet seljale . Seljakott tagasi ja vööde põhi on valmistatud hingavast nailonvõrgust , mis suurendab õhuvoolu ja hoiab ära liigse higistamise seljakott seljas. Lisaks on seljakotis ülaosas on tugev käepide , mis muudab selle kandmise lihtsamaks ja võimaldab riputada seljakoti konksu otsa.
  • MÕELDUD SISEKORRALDUS - seljakotil on ruumikas põhisahtel, mis on suletud kahe liuguriga lukuga , mis võimaldab mugavalt avada ja sulgeda. See on sees suur jäik tasku , mis sobib suurepäraselt sülearvuti, visandiplaadi või kunstiteose kandmiseks, pakkudes piisavat kaitset kahjustuste eest. Seljakoti esiküljel asub ka väiksem peidetud tõmblukuga tasku , mis sobib suurepäraselt hommikusöögi või väikeste asjade (nt võtmed, telefon või rahakott) pakkimiseks. Tasku kohal on moodne mängugraafika intensiivsed värvid, mis annavad seljakotile eksklusiivse iseloomu ja meeldivad kindlasti kasutajatele, kes on mängude maailmast lummatud.
  • KINGAKOTI JA PE KINDLUSTUS - kaasas asub ka praktiline kott varujalatsite või PE-riiete jaoks , valmistatud kvaliteetsest polüesterkiust . See materjal on vastupidav hõõrdumisele ja kahjustustele ning kergesti puhastatav . Kotil on topelt tugevad ülaosas kergesti pingutatavad nöörid , mis tagab kiire ja mugava sulgemise. tänan teid spetsiaalse disainiga kotti saab kanda ka seljakotina , mis on mugav lahendus näiteks sportlikule tegevusele minnes. See on universaalne tarvik, mis täiendab suurepäraselt kogu komplekti funktsionaalsust. Koti ühel küljel on suur mängija graafika , mis on sama mis seljakotil, ja koti tagakülg on must.
  • SPETSIFIKATSIOON - värvus: must tallaga; seljakoti materjal: 600D oxfordi riie, vooder: 210D oxfordi riie, täidis: EPE vaht, võrk: nailon, tõmblukk: raud + nailon; kingakoti materjal: polüesterkiud, nöörid: nailon, muud elemendid: raud; seljakoti mõõdud: 44 x 28 x 20 cm; koti mõõdud: 41 x 34 cm; kaal: 0,554 kg; kaal pakendis: 0,615 kg.

KOMPLEKTI SPETSIFIKATSIOONID:

  • värvus: must tallaga
  • seljakoti materjal: 600D oxfordi riie, vooder: 210D oxfordi riie, täidis: EPE vaht, võrk: nailon, tõmblukk: raud + nailon
  • kingakoti materjal: polüesterkiud, nöörid: nailon, muud elemendid: raud
  • seljakoti mõõdud: 44 x 28 x 20 cm
  • koti mõõdud: 41 x 34 cm
  • kaal: 0,554 kg
  • kaal pakendis: 0,615 kg

SISALDAB:

  • kott
  • seljakott

CE-märgis on toote tootja kinnitus, et toode vastab sellele kohalduvate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Arvustused0)
Klientide tagasiside

Selle toote kohta pole veel arvustusi.

Kas olete selle toote ostnud?
* Tagasisidet saavad jätta ainult registreeritud ostjad, kes on meie poest toote ostnud